12k, Sdr. Saltum by, Saltum, pr. 24-06-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12k, Sdr. Saltum by, Saltum

Adresse

Slotsvej 2
9493 Saltum

70a, Sdr. Saltum by, Saltum

Adresse

Slotsvej 2
9493 Saltum

Tinglyst areal 8.484 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1902 med 1996 som til-/ombygningsår. Ydervæggene er i pudsede mursten, tagdækningen er fibercement, og der er termoruder.

Bebygget areal udgør 119 m², hvortil kommer 74 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 193 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere et udhus med et registreret areal på 70 m².

Fra boligens store, flisebelagte indkørsel, gives adgang til en entré med lyst klinkegulv. Fra entréen gives adgang til boligens to stuer i åben forbindelse, som er med hhv. laminatgulv og gulvtæppe. Herfra gives videre adgang til boligens køkken, som er med lys bordplade og grå skabsoverflader. Køkkenet indeholder alene komfur og ovn, som dog næppe er funktionsdygtige.

Fra køkkenet gives videre adgang til en fordelingsgang, som giver adgang til ejendommens ene værelse, et badeværelse og et bryggers, ligesom der er udgang til terrassen. Badeværelset er med lyse klinker og separat bruseniche. Værelset har en pæn størrelse og er med mørkt træparketgulv.

Køkkenet giver også adgang til ejendommens tagetage, som indeholder en stor og yderst anvendelig repos og 2 fine værelser. Gulvbelægningen i overetagen er hhv. lyst træparketgulv og mørkt gulvtæppe.

Loftbeklædningen er listelofter i hele ejendommen.

Det blev ved besigtigelsen konstateret, at ejendommens varmtvandsbeholder har en lækage, som ifølge den tilkaldte VVS’er formentlig skyldes en utæt slange. Der er lukket for vandet, og lækagen er derfor midlertidig stoppet. En køber bør dog under alle omstændigheder selv undersøge skadens omfang nærmere, idet der ikke indestås for rigtigheden af VVS’erens oplysninger, ligesom skadens nærmere omfang er ukendt.

Ejendommen opvarmes ifølge BBR-meddelelsen via fyringsenhed med fast brændsel, men under besigtigelsen blev det konstateret, at ejendommens fyr ikke længere er til stede. Vandforsyning sker fra privat vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 118.600, heraf grundværdi kr. 960.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kim Hornstrup Davidsen og Rita Strandenes Davidsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-07-26 kl. 09:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


www.itvang.dk, www.tvangsauktioner.dk og www.dahllaw.dk


Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 250.000, størstebeløb opgjort til kr. 44.900. Fremvisning af ejendommen vil ske mandag den 19.07.2021 kl. 13.30 efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Marianne Dinesen på tlf.nr. 88919413 eller e-mail; mdi@dahllaw.dk senest torsdag den 15.07.2021. Er der ingen tilmeldinger, bliver der ingen fremvisning.

Retskreds

AS 71/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-06-25 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.