152e, Randers Markjorder, pr. 02-07-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

152e, Randers Markjorder

Adresse

Viborgvej 5
8920 Randers NV

Tinglyst areal 582 m², heraf vej 0 m².

Ældre rødstenshus med tegltag. Ifølge BBR-ejermeddelelse er bygningen opført i 1914, til-/ombygningssår 1979. Bebygget areal 82 m², samlet bygningsareal 82 m², samlet kælderareal 82 m², heraf dyb kælder 82 m², samt tagetageareal 82 m², heraf udnyttet tagetage 66 m², samlet boligareal 148 m². Udhus opført i 1918 med et bebygget areal på 11 m². Carport opført i 1945 med et bebygget areal på 29 m².

Indeholder:
Gang med laminatgulv. Lille gæstetoilet med vinylgulv. Lille køkken med laminatgulv, emhætte mrk. Silverline, bordkomfur mrk. Siemens, indbygningsovn mrk. Siemens og opvaskemaskine mrk. Bosch. Tre stuer med trægulv og gammel kakkelovn i den ene stue.

1 sal:
Stort nyere badeværelse med klinker på gulv og vægge, bruseniche og jacuzzi-bad. To værelser med trægulv og skråvægge. Soveværelse med trægulv og udgang til lille altan.

Kælder:
Diverse kælderrum med vaskemaskine mrk. Whirlpool. Fugt visse steder.

Overdækket terrasse.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt. Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud.

Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 336.900, heraf grundværdi kr. 1.400.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mikael Dolby Holm

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S
v/Lou Advokater P/S
Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-08-18 kl. 13:15
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion kr. 650.000. Der henvises til internettet: www.itvang.dk og www.lou.dk.

Retskreds

AS 54-5/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-07-03 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.