27, Lunding, Starup, pr. 03-07-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

27, Lunding, Starup

Adresse

Petersmindevej 29
6100 Haderslev

Tinglyst areal 1.128 m², heraf vej 0 m².

Baseret på tilgængelige offentlige oplysninger:

Ejendommen er et fritliggende enfamilieshus, der er opført i 1897. Ejendommen har et bebygget areal på 120 m² med et overdækket areal på 32 m². Ejendommens samlede boligareal er på 120 m². Herudover er der en garage med et bebygget areal på 87 m², heraf indbygget udhus og fyrrum på 35 m² samt et overdækket areal på 33 m².

Der er 3 værelser, køkken samt 1 toilet og 1 badeværelse.

Lejeren oplyser, at huset opvarmes med træpiller og energi fra solceller.

Faktisk beskrivelse af ejendommen:

Ejendommen udefra:

Ejendommen ligger for sig selv og omgivet af marker.

Huset er et murstenshus, som efterfølgende er malet i en mørkeblå farve. På husets venstre side er der en carport, som grænser op til en mindre lade/udhus.

Haven på begge sider af huset er ikke særlig velholdt. Der er højt græs og en del træer.

Ejendommen indefra:

Stueetagen:

Fra hoveddøren, beliggende i carporten, træder man ind i en overdækket og aflukket passage med stengulv. På højre side ligger huset og på venstre side indgangen til fyrrum og udhus.

Hvis man går til højre ind i ejendommen, kommer man ind i husets gang. Her er klinkegulv, og loft og vægge er i træ. Fra den overdækkede passage er der udgang til haven.

Til højre, så snart man træder ind i huset, er der et depotrum med vægge i gasbeton, betongulv og træloft.

Ved siden af depotrummet er et forholdsvis stort rum, med tæppe på gulvet, hvidmalede vægge og træloft.

Modsat depotrummet er et mindre toilet, med tapet og hvide klinker på væggene. Gulvet er laminatgulv og loftet i hvidt træ.

Går man videre ind i huset, ses en mellemgang med trappe op til overetagen. Mellemgangens vægge er tapetseret, gulvet er et parketlignende laminatgulv og loftet er træ.

Til venstre for trappen er der en stor stue. Gulvet er betrukket med et tæppe, væggene er beton, og loftet er af træ med synlige bjælker. I stuen står en brændeovn.

Til højre for indgangen til stuen er et badeværelse med mulighed for brus. Badeværelsets vægge og gulv er med brunlige klinker, og loftet er af træ.

Fra stuen kommer man ud i det nyeste af husets køkkener. Køkkenet er ikke særligt velholdt og mangler både skabe, bordplads og alt i hårde hvidevarer. På gulvet i køkkenet er kun halvdelen belagt med fliser og resten beton. Væggene er tapetserede, og loftet er af træ.

Fra køkkenet går man ind i det tidligere køkken/bryggers. Her er klinker på væggene, fliser på gulvet, og loftet er af træ. Der er enkelte skabe, og en del af det tidligere køkken er stadig intakt. I bryggerset er der udgang til haven.

1. sal/loftsrum:

Fra gangen, kommer man af en trætrappe op til husets første sal. Førstesalen består af to værelser.

Fra trappen træder man direkte ind i det første værelse. Her er skrå vægge, bart gulv og træbeklædte vægge. Der er enkelte steder udsigt til isoleringen. Der er ingen vinduer i rummet.

Op ad et par trin ligger det andet værelse til højre for trappen. Værelserne er adskilt med en dør. Det andet værelse er større og beklædt med trævægge, tæppe på gulvet, og i dette værelse er der vinduer.

Fyrrum/udhus:

Går man til venstre ved hovedindgangen kommer man ind i fyrrummet. Her står fyret, og herfra er der adgang til et lille rum med håndvask. Over for dette rum er indgangen til udhuset.

I loftet inde i udhuset er der huller, som er dækket til med et plastiktag. En del af udhuset har tidligere har fungeret som hønsehus.

Lejeforhold:

Ejendommen er udlejet, og det har ikke været muligt at erhverve lejekontrakt. Lejeren oplyser dog, at der ikke er indbetalt et depositum.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 118.500, heraf grundværdi kr. 680.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Gita Stepanovica-Jensena og Henrik Stepanovica Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Kom-Tit ApS

Bekkasinvej 26
6000 Kolding

Auktionsbekendtgører

Advokat Charlotte Szocska

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-07-29 kl. 09:30
Retten i Sønderborg
Retssal 8
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Charlotte Szocska

Strandvejen 8
6000 Kolding

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Charlotte Szocska

Strandvejen 8
6000 Kolding

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. 2. auktion. Bud på 1. auktion blev kr. 100.000.

Retskreds

AS 6-41/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-07-04 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.