19cv, Annisse by, Annisse, pr. 03-07-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

19cv, Annisse by, Annisse

Adresse

Bygmarksvej 22
3200 Helsinge

Tinglyst areal 975 m², heraf vej 0 m².

Ifølge BBR udgør boligareal 152 m².

Udvendig besigtigelse:
Ejendommen er opført i gule mursten med rødt tegltag. Der er gråmalet træ på gavle og udhæng, lige som yderdøre, skur og garageport er gråmalede. Der er hvide termovinduer. Ejendommen fremtræder pæn i forhold til dens alder, idet træværket dog trænger kraftigt til maling.

Haven er udlagt som prydhave med terrasse og stensætning og fremstår pæn.

Indvendig besigtigelse:
Ejendommen består af en stor vinkelentre med mørke klinker på gulvet og malede murstensvægge. Der er to indbyggede skabe i entreen. Fra entreen er der adgang til en stor vinkelstue, værelse og toilet. Toilettet indeholder toilet og håndvask. Der er træloft, brune fliser på væggene og lyse, små klinker på gulvet. I tilknytning til toilettet er der et depotrum.

Stuen er med malede vægge. Der er brændeovn og rå, pudsede mursten omkring brændeovnen. Der er desuden en indbygget alkove. Der er udgang til overdækket terrasse/udestue i gavlen og terrassen ved køkkenet.

Fra stuen er der adgang til et stort køkken, herfra videre til en mellemgang, hvorfra der er adgang til yderligere 2 værelser, badeværelse og bryggers.

I køkkenet er der opvaskemaskine, mrk. Bosch, og ældre komfur, mrk. Voss. Køkkenet er opdelt mellem arbejdsplads og spiseplads, så det fremstår som køkken/alrum. Fra køkkenet er der udgang til terrassen.

Fra bryggers er der udgang. Badeværelset har bruseplads, toilet og håndvask. Endvidere er der et skabsarrangement. Der er træloft, brune fliser på væggene og lyse, små klinker på gulvet. I bryggerset er der klinker på gulvet og malede vægge og gipsplader på loftet. Der er AEG vaskemaskine og Bosch tørretumbler.

Vinduerne er brune indvendig. Der er lyse listelofter og træmosaikgulv i hele ejendommen bortset fra entre og bad. Opvarmning sker ved naturgas. I køkken og stue er radiatorerne nedlagt i gulvet.

Huset fremstår indvendigt i rimelig (original) stand efter ejendommens alder.

Grundejerforening:
Ifølge deklaration er der medlemsskab af grundejerforening. Ifølge oplysninger fra ejer er ejendommen ikke medlem af en grundejerforening. Der tages forbehold for dette.

Lån til indefrysning af ejendomsskat:
Rekvirenten gør opmærksom på, at der efter det oplyste er en gæld til kommunen for lån til stigning i grundskyld. Fra og med 2018 er stigning i grundskyld indefrosset som lån, der forfalder i tilfælde af ejerskifte og påhviler sælger at betale. Efter rekvirentens opfattelse betragtes en auktion i den forbindelse, som et ejerskifte i relation til lånet.

Lånet er ikke tillagt fortrinsret, og derfor er de indefrosne beløb ikke medtaget i størstebeløbet. Kravet på lån til stigning af grundskyld (de indefrosne beløb) er alene medtaget i hæftelsesoversigten, hvis Gældsstyrelsen inden auktionens gennemførelse har foretaget udlæg for kravet.

Auktionskøber skal dog være opmærksom på, at kommunen har mulighed for at henholde sig til ejendommen og derved reelt pålægge auktionskøber udgiften, hvis sælger ikke indfrier. En auktionskøber må derfor indrette sit bud efter, at der påhviler en forpligtelse herfor.

For nærværende ejendom er der pr. auktionsdagen indefrosset i alt kr. 0,00 i lån til betaling af stigninger i grundskylden.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9008.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 588.400, heraf grundværdi kr. 1.750.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jørgen Bülow Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-08-03 kl. 09:30
Retten i Helsingør
Retssal I
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9008

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen: Ved fremvisning af ejendommen skal fremmødte bruge håndsprit og engangshandsker, før de går ind. På grund af afstandskravet, kan det blive nødvendigt at dele interesserede op i mindre grupper. Det henstilles, at kun ejer, rettighedshavere og liebhavere, der har i sinde at byde på ejendommen, møder op til tvangsauktionen, da der er et begrænset antal siddepladser til rådighed.

Retskreds

AS 5-70/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-07-04 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.