6d, Poulstrup by, Vrejlev, pr. 08-09-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6d, Poulstrup by, Vrejlev

Adresse

Hovedgaden 11
9760 Vrå

Ejendommen matr. nr. 6 d Poulstrup by, Vrejlev, beliggende Hovedgaden 11, 9760 Vrå, med et tinglyst areal på 704 m², heraf vej 0 m² og med en ejendomsværdi pr. 01.10.2019 på kr. 420.000, heraf grundværdi kr. 92.900, og som ifølge BBR-meddelelsen består af i alt 3 bygningsdele:

Bygning nr. 1
Fritliggende enfamilieshus opført i 1890 til helårsbolig. Bebygget areal 90 m² samlet tagetageareal på 45 m², samlet boligareal på 90 m², ydervægge af mursten og tagdækningsmateriale af betontagsten, varmeinstallation er fjernvarme, jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen har vandforsyning via privat, alment vandforsyningsanlæg og afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg, jf. BBR-meddelelsen.

Bygning nr. 2
Garage opført i 1920, ydervægge af mursten og tagdækningsmateriale af metal. Samlet areal 22 m², heraf udhus 7 m², jf. BBR-meddelelsen.

Bygning nr. 3
Udhus opført i 1938. Ydervægge af træ og tagdækningsmateriale af metal. Bebygget areal på 15 m², jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen kan i øvrigt beskrives som følger:

Ejendommen er i ét plan og består af 4 værelser, 1 toilet og 1 badeværelse.

Ejendommen består af et bryggers med stengulv, som fører videre til køkkenet. Ved besigtigelsen forefandtes i bryggerset en vaskemaskine af mærket Gorenje samt en tørretumbler af mærket Indesit. Køkkenet er med køkkenelementer i hvidmalet træ. Ved besigtigelsen forefandtes en opvaskemaskine af mærket Bosch, et køleskab af mærket Siemens og en ovn af mærket Miele. Ved besigtigelsen forefandtes desuden en keramisk kogeplade af mærket Voss og en emhætte af mærket Wasco. Fra køkkenet er der videre adgang til henholdsvis spisestue og stuen. Fra stuen er der adgang til et badeværelse. Badeværelset er med hvid sanitet og indmuret brusekabine.

Ejendommens bryggers fører foruden adgang til køkkenet videre til 2 værelser.

Under besigtigelsen blev det af ejer oplyst, at der i boligens 2 værelser ikke er isoleret i samme omfang som i resten af boligen, ligesom der ej heller er lagt gulvvarme. Der er gulvvarme i resten af boligen.

Under besigtigelsen blev det endvidere af ejer oplyst, at der i 2016 er indsat nye vinduer i boligen med undtagelse af vinduer i bryggers.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, navnlig BBR-meddelelsen, og som nævnt ovenfor kan eller vil hverken rekvirent eller fogedret indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Fremvisning af ejendommen vil finde sted med fogedens assistance og der kræves tilmelding til fremvisningen, hvilken tilmelding skal sendes til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk hurtigst muligt, og så snart der er berammet fremvisningstidspunkt, vil det blive annonceret på www.itvang.dk. Hvis der ikke er tilmeldte, vil der ikke være en fremvisning.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 92.900, heraf grundværdi kr. 420.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Tobias Steen Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-09-27 kl. 11:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS AUKT-163/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-09-09 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.