7b, Hovedgård by, Ørridslev, pr. 08-09-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7b, Hovedgård by, Ørridslev

Adresse

Gl Århusvej 45
8732 Hovedgård

Tinglyst areal 3.073 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er en tolænget bygning, hvoraf den ene del huser ejerens erhvervsvirksomhed – en handelsvirksomhed, der handler med maling – samt en bolig, der er udlejet. Den anden længe, der er beliggende mod søen, er tre-plans beboelse, hvoraf en del udgør beboelse for ejeren, og en del udgør et yderligere lejemål.

Ved bygningen er der ligeledes en ældre garage/skur af dårlig kvalitet.

Huset er opført i røde/brune mursten og med rødt teglstenstag.

Efter det oplyste er bygningen opført primært i genbrugsmaterialer. Blandt andet vinduer fremstår som ældre end opførelsestidspunktet.

Hovedhuset: Indgang til lille baggang med adgang til fyr. Videre adgang til køkken/stue med vaskemaskine, komfur, køle-/fryseskab og emhætte, med mørke trægulve og mørkt træloft. I køkkenet er der hvide elementer og stålbordplade Fra stuen er der adgang mindre ”udstillingsrum” for virksomheden, med udsigt over søen. Derudover adgang til to store stuer med gulvtæppe, og hver sin brændeovn. Mellem stuerne er der dobbeltdøre. I stuerne hvide trælofter. Fra stuen adgang til foyer med trappeopgang til 1. sal. I foyer ligeledes adgang til vaskerum/teknikrum, toilet og kontorrum med gråt gulvtæppe.

På 1. sal er der adgang til 3 værelser fra repos, samt låst dør ind til lejemål - dvs. lejemålet har ikke egen separat indgang til huset. Værelserne er med lyse plankegulve, samt gipslofter. Fra ét værelse er der adgang til mindre altan, med udsigt over søen. Derudover er der adgang til bad fra repos med hjørnespa, og hvid sanitet.

Lejlighed 1. sal – Fra dør på repos er der adgang til dobbeltstue med trægulv, og hvide gipslofter. Mellem stuerne er der dobbeltdør. Fra stuen er der adgang til tagterrasse på ca. 50 m² med udsigt. Terrassen deles med anden lejer. I lejligheden er der køkken med lakeret trægulv, ovn, opvaskemaskine og køleskab. Der er endvidere trappeopgang til to loftsrum/stuer med lakerede trægulve og hvidt gipsloft.

Lejemålet er udlejet.

Lejlighed sidelænge – Lejligheden er beliggende i sidelængen til hovedhuset. Denne bygning er opført af samme materialer som hovedhuset.

Adgang til lejemålet gennem entre med opgang til 1. sal, samt adgang til køkken/stue. I køkkenet er der lyst klinkegulv, og hvide elementer. Der er komfur med glaskeramik, opvaskemaskine, samt køle-/fryseskab. Fra køkken er der adgang til udestue med udsigt over søen. Der er ligeledes adgang til badeværelse, men mørkegrå klinker, hvide elementer, samt fritstående badekar. Lejemålets førstesal består af repos for enden af trappen, samt et stort rum/soveværelse med højt til loftet. Der er adgang ud til tagterrasse, som deles med den anden lejer.

Lejemålet er udlejet.

Samlet benyttet areal 362 m², hvoraf 56 m² udgør ”andet areal”. Boligarealet udgør 306 m² og kan ikke fordeles mellem lejemålene ud fra BBR.

Varmeinstallation: centralvarme med fyr.

Den samlede bygning er opført som enfamilieshus, og det fremgår ikke, at lejerne har egne adresser.

Hertil kommer garage og udhus, som i henhold til BBR udgør 119 m². Garagen anvendes til erhvervsformål/opbevaring, mens udhus på 49 m² ikke ses anvendt.

Det bemærkes særligt, at én af bygningerne på matrikel nr. 7 a, Gl. Århusvej 43, er placeret i skel, således at en mindre del af denne bygning er placeret på ejendommen. Der henvises til kortmateriale andet sted i salgsopstillingen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 233.800, heraf grundværdi kr. 2.450.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jens Aksel Pedersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Handelsbanken
v/advokat Nicolai Brommann Carøe, Advokatgruppen
Emil Møllers Gade 41B
8700 Horsens

Auktionsbekendtgører

Advokat Nicolai Brommann Carøe

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-10-06 kl. 10:00
Retten i Horsens
Mødelokale 2, 1. sal
Godsbanegade 2
8700 Horsens

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Bodil Hummelmose
c/o advokat Nicolai Brommann Carøe, Advokatgruppen
Emil Møllers Gade 41B
8700 Horsens

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Horsens, Fogedretten

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Se fotos og salgsopstilling på tvangsauktioner.dk eller itvang.dk. Tilmelding til besigtigelse den 13.09.2021 kl. 14.00 til bh@advokatgruppen.dk eller tlf. 76207484.

Retskreds

AS 6-170/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-09-09 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.