15b, V. Låstrup by, Låstrup, pr. 11-09-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

15b, V. Låstrup by, Låstrup

Adresse

Løgstørvej 56
8832 Skals

Tinglyst areal 5.503 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et stuehus til landbrugsejendom, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1900 med 1994 som til-/ombygningsår. Ydervæggene er i røde mursten, tagdækningen er tagplader, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 109 m², heraf 19 m² udhus, hvortil kommer 63 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 153 m², jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen indeholder i stueetagen en mindre entre, et toilet, et mindre værelse samt et nyere køkken med gulvvarme og en stor, dejlig stue. Køkkenet, der er med mørkt klinkegulv, indeholder induktionskogeplade, indbygningsovn og emhætte og er desuden med brune, grebsfri elementer. Køkkenet fremstår i det store og hele i god stand. Stuen er med glatte, hvide lofter, mørkt trægulv og giver adgang til en fin udestue.

Overetagen består af et badeværelse, væghængt toilet og separat bruseniche samt en repos og 3 værelser, hvoraf det ene værelse har en god størrelse og er med indbyggede skabe.

Til ejendommen hører også en staldbygning opført i røde mursten, der ifølge BBR-meddelelsen har et bebygget areal på 462 m². Staldbygningen er af nuværende ejer anvendt som værksted, og indeholder foruden et stort staldareal et mindre opholdsrum med køleskab samt et fyrrum. I forlængelse af staldbygningen er tillige opført en garage med plads til ét køretøj.

Ejendommen opvarmes dels via fastbrændselsfyr, dels via pillefyr med akkumuleringstank. Vandforsyning sker fra privat vandforsyningsanlæg, og ejendommens afløbsforhold er nedsivning til sivedræn.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 176.200, heraf grundværdi kr. 880.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Heinrich Skouboe Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-10-12 kl. 11:00
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg

Rekvirering af salgsopstilling


www.itvang.dk, www.tvangsauktioner.dk og www.dahllaw.dk


Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske tirsdag den 05.10.2021 kl. 15.30 efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Marianne Dinesen på tlf.nr. 88919413, eller e-mail mdi@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 2-97/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-09-12 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.