1057, Gråsten, Gråsten-Adsbøl, pr. 12-10-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1057, Gråsten, Gråsten-Adsbøl

Adresse

Kløvervej 7
6300 Gråsten

Tinglyst areal 836 m², heraf vej 0 m².

Enfamilliesparcelhus i gule sten og med eternittag, beliggende i byzone, ca. 300 m fra Flensborg Fjord i Gråsten, i bydelen Alnor, i et roligt kvarter tæt ved rekreative områder og butikscentret Ulsnæs.

Ejendommen indeholder entre med fordelingsgang med adgang til stort køkken, der er åbent til stue. Køkkenet har klinkegulv, Siemens indbygningsovn, kogeplade og emhætte. Fra stuen er der udgang til udestue med gulv i laminat og laminatlisteloft. Stort soveværelse med indbyggede skabe. 2 værelser med indbyggede skabe. Der er laminatgulve i alle værelser og gipslofter i stue og værelser. 2 badeværelser med toilet og brus. Stort bryggers med udgang til haven med græs. Fliser/klinker på gulv.

Muret garage med built-up tag. Flisebelagt terrasse med overdækning, hvor varmepumpe er placeret. Pumpen er tilsluttet en stor beholder med varmt vand, der er installeret i bryggers.

Udestuen fremgår ikke af BBR. Det fremgår heller ikke af BBR, at der er to badeværelser. Det vides ikke, om opførelse er sket med relevante myndighedsgodkendelser.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplan. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen.

Det fremgår endvidere af BBR/ejendomsdatarapporten, at der er påbud om forbedret rensning, hvorfor ejendommen skal tilsluttes separatkloakering. Der var senest frist for forbedret rensning til den 02.05.2016. Nye ejere vil ifølge kommunen blive pålagt udbedring med et varsel på fire måneder. Skønnet udgift til etablering af separatkloakering ca. kr. 50.000.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1966. Til-/ombygningsår: 1976. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal helårsboliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal 161 m². Overdækket areal 17 m². Samlet bygningsareal (ekskl. kælder & tagetage) 161 m². Samlet boligareal 161 m². Antal værelser: 5. Antal toiletter: 1. Antal badeværelser: 1. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb. Energioplysninger: Varmeinstallation: Varmepumpe. Opvarmningsmiddel: Elektricitet. Bemærkninger for bygning: Varmepumpe-luft.

Bygningsnr.: 2
Garage (med plads til et eller to køretøjer). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1966. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal: 29 m².

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Påbud om forbedret rensning: Skal tilsluttes separatkloakering. Frist for forbedret rensning: 02.05.2016.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 230.800, heraf grundværdi kr. 860.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Arumugam Navaseelasingam og Francirani Navaseelasingam

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Kinnerton Mortgage Funds PLC v/advokat Jakob Stilling
Njord Law Firm
Pilsestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Jakob Stilling

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-11-11 kl. 10:00
Retten i Sønderborg
Retssal 9
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Michael Dam Pedersen - på e-mail: mdp@njordlaw.com - med oplysning om j.nr. 524550-759/mdp
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion blev på kr. 660.000. Salgsopstillingen kan ses på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 6-141/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-10-13 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.