19ce, Annisse by, Annisse, pr. 12-10-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

19ce, Annisse by, Annisse

Adresse

Havremarksvej 6
3200 Helsinge

Tinglyst areal 1.258 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i Annisse for enden af lukket vej på 1.258 m² stor grund ud til marker. Der er busstopsted tæt ved ejendommen. Huset er opført med ydervægge af letbetonsten, som er let pudsede og derefter malet cremefarvet.

Entré-tilbygning forekommer at være udført af træ. Taget er belagt med bølgeeternitplader. Huset er forsynet med termovinduer i trærammer. Husets lofter er en blanding af gipslofter og trælofter.

Huset indeholder: Entré. Fyrrum/vaskerum. Badeværelse med beige gulvklinker og gullige klinker på væg, badekar, nyere badeværelsesmøbel med håndvask samt toilet. Badeværelse med bruseniche og med sorte klinker og beige klinker i bruseniche, håndvask og WC. Køkken-alrum med beige gulvklinker, røde fronter på køkkenelementer samt mørk træbordplade. Værelse.

Kælderen indeholder: Kældergang. 2 værelser. Gennemgangsstue. Stor stue. De 34 m² i kælderen er i henhold til BBR godkendt til beboelse.

Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: Vestfrost køle-/fryseskab, Eurokera kogeplade, Electrolux ovn, mikrobølgeovn, emhætte og Bosch opvaskemaskine, Bosch vaskemaskine og Whirlpool tørretumbler. Debitors repræsentant oplyste ved besigtigelsen, at tørretumbleren er defekt.

Huset er indvendig i almindelig god stand henset til husets alder. Udvendigt trænger huset til istandsættelse. Således synes der at forekomme råd i dækbrædder og vindskeder, ligesom der synes at være en sætningsskade under vindue mod syd. Mur ved indgangsparti er ikke færdiglavet. Loftet i kældergang mangler. Der mangler endvidere afslutning ved vindue i værelse i stueplan. Flere tagrender forekommer utætte. Remender mod øst forekommer der råd.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 26.10.2019, elinstallationsrapport med udløbsdato 21.09.2019 og energimærke, der er gyldigt til 29.06.2027.

Materialet er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at materialet alene er udtryk for de sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for deres besigtigelse heraf. Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion.

Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i materialet nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret henholdsvis gennemført.

På ejendommen er endvidere opført et udhus på 10 m² samt et legehus på ca. 5 m², der er placeret oppe i et træ. Legehuset fremgår ikke af BBR, og det vides ikke, om dette er etableret med nødvendige myndighedsgodkendelser.

Ejendommen opvarmes med naturgas. Der er en brændeovn og en pejs på ejendommen. Det vides ikke, om disse opfylder reglerne i miljølovgivningen. Udenomsarealerne er udlagt som stor have omkranset af hæk. Haven består mestendels af græsplæne. Der er et stort hul i græsplænen, hvor ejer har påbegyndt opgravning af en stub fra et træ. Der er endvidere en ældre træterrasse, som trænger til vedligehold.

Endvidere er der på ejendommen fine parkeringsmuligheder.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder lokalplaner og kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen.

I henhold til servitut, tinglyst den 28.11.1983, skal carporten fjernes ved ejers foranstaltning og på ejers bekostning, når som helst Helsinge Kommune, nu Gribskov Kommune, måtte forlange det i forbindelse med omlægning eller reparation af kloakledning.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1972. Til-/ombygningsår: 2006. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal helårsboliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Letbetonsten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal 110 m². Samlet bygningsareal (ekskl. kælder & tagetage) 110 m². Samlet kælderareal 34 m². Samlet boligareal 144 m². Heraf areal af lovlig beboelse i kælder 34 m². Antal værelser: 3. Antal toiletter: 2. Antal badeværelser: 2. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb.

Energioplysninger: Energiforsyning: 400 V el fra værk. Energioplysninger: Varmeinstallation: Centralvarme med én fyringsenhed. Opvarmningsmiddel: Naturgas Supplerende varme: Pejs. Bemærkninger for bygning: Der er brændeovn i bygningen.

Bygningsnr.: 2
Carport: Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1984. Materialer: Ydervæggens materiale: Træ. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal: 31 m².

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 682.200, heraf grundværdi kr. 1.650.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jens Lindberg Møller

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilsestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-11-09 kl. 11:00
Retten i Helsingør
Retssal D
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Sussanne Almann Simonsen - e-mail: sas@njordlaw.com med oplysning om j.nr. 510742-226623/sas
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Helsingør

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 5-174/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-10-13 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.