12xd, Melby by, Melby, pr. 12-10-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12xd, Melby by, Melby

Adresse

Lisegårdsvej 10D
3360 Liseleje

Tinglyst areal 145 m², heraf vej 0 m².

Fritidshus (rækkehus) på en grund på 145 m², heraf 0 m² vej, iht. tingbogen. Ejendommen er et rækkehus beliggende Lisegårdsvej 10D, 3360 Liseleje.

Ejendommen ligger i et sommerhusområde med ca. 1 km (ca. 13 minutters gang) til Liseleje badestrand.

Indholdet af BBR-meddelelsen er forkert, da det fremgår, at det er en ubebygget grund. Af byggetilladelsen fremgår det, at arealet af hvert af de seks rækkehuse/sammenbyggede sommerhuse, herunder dette, udgør 68 m².

Af BBR-meddelelsen for Lisegårdsvej 10 fremgår, at bygningen er opført i 1973 og til-/ombygget 2002. Endvidere fremgår det, at ejendommen har ydervægge af mursten og tag af tegl. Ejendommen opvarmes med el.

Ejendommen ser nyistandsat ud og består i stueetagen af entre, stue, badeværelse og køkken med spisestue. Dog mangler de sidste ting at blive udført. I køkkenet er der komfur og køle-/fryseskab. Fra køkken/spisestue er der trappe op til 1. sal.

På 1. sal er der to værelser/stuer, hvorfra der er udgang til en altan.

På bagsiden er der en terrasse mod syd.

Der er installeret varmepumpe i ejendommen.

Ejendommene beliggende Lisegårdsvej 10 (matr. nr. 12 a, Melby by, Melby), Lisegårdsvej 10A (matr. nr. 12 xf, Melby by, Melby), Lisegårdsvej 10B (matr. nr. 12 xf, Melby by, Melby), Lisegårdsvej 10C (matr. nr. 12 xe, Melby by, Melby), Lisegårdsvej 10D (matr. nr. 12 xd, Melby by, Melby), Lisegårdsvej 10E (matr. nr. 12 xc, Melby by, Melby), Lisegårdsvej 10F (matr. nr. 12 xb, Melby by, Melby), Lisegårdsvej 12A (matr. nr. 12 vø, Melby by, Melby), og Lisegårdsvej 12B (matr. nr. 12 xa, Melby by, Melby), alle 3360 Liseleje, opråbes samtidig til salg særskilt og samlet.

Alle ejendommene er omfattet af kommuneplan og lokalplanen 01.44. Lokalplan er vedlagt i salgsopstillingen, og kommuneplanen kan tilgås via link i ejendomsdatarapporten eller ved kontakt til Halsnæs Kommune.

Alle ejendomme er omfattet af samme byggetilladelse. Arbejdet er meldt startet, men er ikke færdigmeldt. En færdigmelding kræver, at arbejdet på alle ni ejendomme færdiggøres i overensstemmelse med byggetilladelsen, lovgivning m.v. Der skal sandsynligvis betales byggesagsgebyr til kommunen i den forbindelse.

Ejendommene består af 6 rækkehuse (fritidshuse), 1 fritidshus, 1 ubebygget grund og et fællesareal med et fælleshus.

Rekvirenten har ikke kendskab til, hvorvidt det udførte arbejde er lovligt, samt hvorvidt bygningsreglementet og byggetilladelsens betingelser er opfyldt. Liebhavere opfordres til at besigtige ejendommene med byggesagkyndige.

Af BBR-meddelelsen for Lisegårdsvej 10, som dækker alle ejendommene, fremgår, at der er tre olietanke på matriklerne, hvoraf 2 er nedgravet, og 1 er over jorden. Rekvirenten ved ikke, hvor olietankene er placeret.

Af lokalplanen fremgår det, at alle ejendommene er forpligtet til at være medlem af en grundejerforening. Vedtægter til grundejerforening er ikke udarbejdet. Endvidere fremgår det, at fælleshuset beliggende på matrikel nr. 12 a alene må anvendes som anneks for de otte sommerboliger på de øvrige matrikler med mulighed for kortvarig gæsteovernatning.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommene er beliggende inden for et område, der kun er spildevandskloakeret, og som har drikkevandsinteresse. Matriklen ligger ud til en privat fællesvej, og der må forventes omkostninger til deltagelse i vedligeholdelse heraf.

Halsnæs Kommune kræver at få oplyst, hvilke autoriserede mestre der har udført kloak-/VVS-arbejdet.

Liselejevandværk har desuden gjort gældende, at den nuværende vandforsyning ikke er lovlig, og at den bl.a. skal udføres med målere til alle ejendomme. Vandværket har fremsendt et overslag for dette.

Generelt må der forventes, at der kræves at blive udført en del arbejde ved de enkelte ejendomme samt på fællesarealet.

Se desuden alle matriklernes byggesager på www.weblager.dk under Halsnæs Kommune og under adresserne.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 269.000, heraf grundværdi kr. 269.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Lisegården IVS under konkurs

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lisegården IVS under konkurs v/kurator, advokat Ole Larsen
Njord Advokatpartnerselskab
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Kurator, advokat Ole Larsen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-11-02 kl. 13:00
Retten i Hillerød
Lokale S
Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


David Spangholm
dsp@njordlaw.com - påfør sagsnr. 602277-005/dsp
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hillerød

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud ved 1. auktionen var et samlet bud for de ni ejendomme beliggende Lisegårdsvej 10, 10A, 10B, 10C, 10D, 10E, 10F, 12A og 12B på kr. 10.000.000. Salget af ejendommen er momspligtigt, og der skal derfor betales moms af budsum og størstebeløb på trods af, at andet fremgår af salgsopstillingen. Salgsopstilling kan ses på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 89/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-10-13 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.