55ak, Ringsted Markjorder, pr. 23-11-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

55ak, Ringsted Markjorder

Adresse

Østre Parkvej 4
4100 Ringsted

Tinglyst areal 1.504 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende for enden af lukket vej i eftertragtet og børnevenligt område, nær Kærehave skov, busstop, skoler, institutioner, sportsfaciliteter, bibliotek, svømmehal, indkøbsmulighed samt Ringsted Outlet.

Huset er opført med gule mursten, og taget er belagt med skifereternit. Huset er forsynet med ældre termovinduer i trærammer. Der er i ejendommen opsat trælofter.

Ejendommen indeholder: Baggang. Entré. Bryggers. Køkken med trælåger og laminatbordplade. Køkken med lyse elementer. Badeværelse med blå fliser og med bruser og kar. Badeværelse med lyserøde fliser og med bruser og kar. 2 stuer. 3 værelser. Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: Gram køle-/fryseskab, Siemens ovn, Voss emhætte, AEG opvaskemaskine, AEG tørretumbler, emhætte, Gorenje ovn.

Huset er alene godkendt som enfamiliehus på trods af de 2 køkkener. Det vides ikke, om det nyeste køkken er indrettet med eventuel nødvendige myndighedsgodkendelser. Der kan konstateres skade på loftet i stue som følge af vandindtrængen.

På ejendommen er desuden opført stor garage/hobbyrum/værksted. Det forekommer, at denne bygning er større end de 25 m², som er anført i BBR vedrørende bygning nr. 2. Det vides ikke, om den større bygning er opført med eventuel nødvendige myndighedsgodkendelser.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 10.03.2022, elinstallationsrapport med udløbsdato 10.09.2022 og energimærke, der er gyldigt til 17.05.2028. Materialet er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at materialet alene er udtryk for de sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for deres besigtigelse heraf.

Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion. Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i materialet nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret, henholdsvist gennemført.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1973. Til-/ombygningsår: 1992. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal helårsboliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal 281 m². Samlet bygningsareal (ekskl. kælder & tagetage) 28 m². Samlet andet areal 49 m². Heraf indbygget garage 49 m². Samlet boligareal 232 m². Antal værelser: 6. Antal toiletter: 2. Antal badeværelser: 2. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb. Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme. Supplerende varme: Bygningen har ingen supplerende varme.

Bygningsnr.: 2
Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1992. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten Tagdækningsmateriale: Andet materiale. Bebygget areal: 25 m².

Oplysninger om grunde:
Vand og afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Separatkloakeret: spildevand + tag- og overfladevand. Bemærkninger for grund: Kompostbeholder udleveret.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 775.800, heraf grundværdi kr. 2.750.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Poul Otto Blach Hjorth og boet efter Jytte Hjorth

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilsestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-12-14 kl. 13:30
Retten i Roskilde
Retssal 12
Ved Ringen 1
4000 Roskilde

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Sussanne Almann Simonsen - e-mail: sas@njordlaw.com med oplysning om sagsnr. 510742-226727/sas
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Roskilde

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 14-171/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-11-24 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.