6ba, Bistrup by, Bistrup, pr. 06-01-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6ba, Bistrup by, Bistrup

Adresse

Bistrup Park 70
3460 Birkerød

Tinglyst areal 72 m², heraf vej 0 m². Ifølge BBR udgør beboelsesarealet 72 m².

Generelle indledende bemærkninger:
Lejligheden er en etplanslejlighed beliggende på 2. etage i etageejendommen. Lejligheden fremstår generelt i dårlig stand og trænger til en kærlig hånd.

Udvendig besigtigelse:
Bygningen er opført i 1960 og fremstår med gule mursten og brunt træ, hvide vinduer og grøn dør. Taget består af sort tegl.

Indvendig besigtigelse:
Lejligheden består af en entre/fordelingsgang, et værelse, en stue, et badeværelse og et køkken.

Entreen fremstår belagt med parketgulv i mørkt træ, hvide vægge, hvidt loft. Gulvet fremstår i god stand. Vægge og loft fremstår i god stand. Desuden indeholder entreen et lille indhak, som fungerer som en slags åben garderobe.

Fra fordelingsgangen er adgang til værelset, stuen, et badeværelse samt køkken. Til venstre i fordelingsgangen findes køkkenet, som fremstår med et stort vindue. Vægge og loft er hvide, gulv belagt med cremefarvede fliser. Køkkenet består desuden af en cremefarvet bordplade, en håndvask, brune skabe af træ, en smal opvaskemaskine af mærket Zanussi, et køle- og fryseskab af mærket Electrolux, et komfur af mærket Voss samt vaskemaskine og tørretumbler af mærket Zanussi. Komfur, vaskemaskine og tørretumbler fremstår i dårlig stand, mens køleskabet udvendigt fremstår i god stand.

Badeværelset, med adgang fra fordelingsgangen, fremstår belagt med hvide klinker på gulvet, hvide vægge - nederste halvdel er hvide fliser, mens øverste halvdel er hvide vægge - hvidt loft, hængetoilet og vask i hvid keramik, hvid bordplade af træ samt bruseniche indrettet med hvide fliser. Badeværelset fremstår slidt. Det bemærkes også, at skylleknappen til toilettet manglede.

Værelset fremstår belagt med parketgulv i mørkt træ, hvide vægge, hvidt loft samt en hvid dør til fordelingsgangen. Værelset fremstod generelt i okay stand og gulvet i god stand.

For enden af fordelingsgangen er adgang til stuen, som formentlig oprindeligt har været opdelt i to, idet der ses, at stuen opdeles en smule af vægge i begge sider, som går lidt ud i rummet. Stuen fremstår med parketgulv i mørkt træ, hvide vægge og hvidt loft. Der var ingen dør fra fordelingsgang til stuen. Endvidere er der to store vinduer i stuen, samt altandør med adgang til lejlighedens altan. Altanen fremstod i slidt stand.

Ejerforening E/F Bistrup Park:
Der er pligtigt medlemsskab af ejerforeningen Bistrup Park. Fællesudgifter betales månedligt som følger: Fællesudgifter kr. 3.070,46, YouSee grundpakke kr. 131,21, a contovarme kr. 533,00, i alt kr. 3.734,67. Der betales et gebyr på kr. 1.500,00 for notering af ejerskifte.

Der er tinglyst ejerpantebrev stort kr. 20.000,00 til sikkerhed for ejerforeningen. Ejerpantebrevet skal transporteres til køber og skal i forbindelse med ejerskiftet forhøjes til kr. 40.000,00. Administrator forestår tinglysningsmæssige ekspeditioner. Gebyr herfor udgør kr. 3.750,00 inkl. moms, hvortil kommer tinglysningsafgift i forbindelse med forhøjelsen. De samlede omkostninger afholdes af køber. Der henvises iøvrigt til vedhæftede administratorbesvarelse med bilag.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9548.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2021 kr. 154.700, heraf grundværdi kr. 1.100.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mikkel Kjærgaard Gantriis

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Rudersdal Kommune v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-02-02 kl. 10:30
Retten i Lyngby

Lyngby Hovedgade 96
2800 Kgs. Lyngby

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9548

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 7-81/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-01-07 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.