21f, Meløse by, Ll. Lyngby, pr. 12-01-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

21f, Meløse by, Ll. Lyngby

Adresse

Birkehøjvej 3
3320 Skævinge

Idyllisk og særdeles velbeliggende landejendom på 7,1234 ha (71.234 m²) med arealer, der bl.a anvendes til hestehold.

Ejendommens bygninger er i ringe stand og bærer præg af ikke at være vedligeholdt gennem flere år.

Bygningerne består af stuehus, tre driftsbygninger samt to øvrige bygninger til opstaldning af heste og efter det oplyste diverse opmagasinering.

Stuehuset består af stueetage og 1. sal. Stueetagen omfatter bl.a. køkken og badeværelse med brus samt bryggers, entré, stue og udestue.

I køkkenet kunne konstateres, at gulvet er brækket op, samt at køkkenelementerne er af ældre dato og ikke relevante for en evt. køber. Køkkenet er ligeledes installeret med ældre hårde hvidevarer på nær et nyere amerikanerkøleskab (Samsung).

Udestuens loft er afstivet med anvendelse af 2 såkaldte soldater, og loftet vurderes derfor ikke at være sikkert. 1. salen omfatter repos og 3 værelser, hvor det ene værelse kræver gennemgang af et af de øvrige værelser.

Fra det ene værelse er der adgang til en udvendig hjemmebygget træterrasse, der dog ikke vurderes at være sikkert konstrueret. Ikke alle elinstallationer vurderes at være lovlige.

Ifølge BBR-meddelelsen forefindes der på ejendommen en nedgravet olietank, etableret i 1986. Påfyldningsstudsen antages at forefindes ved bagsiden af stuehuset.

Driftsbygningen til højre for stuehuset er indrettet med fyrrum (halm og/eller pillefyr). Derudover anvendes denne driftsbygning til opbevaring af halm. Endvidere er driftsbygningen indrettet med værksted samt rum til opbevaring af diverse rideudstyr.

Driftsbygningen til venstre for stuehuset er indrettet til opbevaring af diverse løsøreeffekter samt værksted.

Syd for stuehuset forefindes en hestefold samt to bygninger, der formodes at anvendes til opstaldning af heste og diverse opmagasinering. Disse bygninger er alene besigtiget på afstand.

På grund af særlige omstændigheder i forbindelse med besigtigelsen og sammenholdt bygningernes stand er alene stuehuset besigtiget indvendigt og driftsbygningerne alene besigtiget udefra. Det vurderes, at en indvendig besigtigelse ikke vil kunne bidrage yderligere til at skabe køberinteresse.

Bygningerne vil kræve betydelig istandsættelse for at kunne anvendes af en relevant køber eller kan med fordel nedrives, hvis der kan opnås relevante tilladelser for opførelse af nye bygninger.

Tinglyst areal 71.234 m², heraf vej 1.394 m².

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9633.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2021 kr. 413.500, heraf grundværdi kr. 3.600.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Lars Henrik Gliese

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Gældsstyrelsen - på vegne af Hillerød Forsyning Holding A/S v/advokat Carl Gustaf Jespersen
August Jørgensen Advokater
Roskildevej 10A
3400 Hillerød

Auktionsbekendtgører

August Jørgensen Advokater

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-02-01 kl. 09:00
Retten i Hillerød
Lokale S
Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


August Jørgensen Advokater

Roskildevej 10A
3400 Hillerød

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9633

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Enhver interesseret køber opfordres til at træffe aftale med undertegnede omkring indvendig besigtigelse af ejendommen v/advokat Carl Gustaf Jespersen.

Retskreds

AS 14/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-01-14 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.