13b, Ingerslev by, Estruplund, pr. 12-01-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

13b, Ingerslev by, Estruplund

Adresse

Estruplundvej 60
8950 Ørsted

Nedlagt landbrugsejendom beliggende i Ørsted.

Nedlagt landbrugsejendom bestående af bolig samt værksted, stald, garage og udhus. Bygningerne er opført i 1850 med senere ombygninger. Bygningerne er ifølge BBR primært opført i mursten og med tagplader af metal. Ejendommens areal ifølge tingbogen udgør 19.999 m², heraf vej på 0 m².

Den tilhørende jord er beliggende bagved ejendommen, hvor eventuel udstykning til sommerhusgrunde kan være muligt. Se rids af arealet på BBR-meddelelsen. I de ca. 2 ha jord er der ca. 3.000 m² fredskovsareal.

Bygning 1 i BBR-meddelelsen er stuehuset. Det bebyggede areal ifølge BBR udgør 70 m² ekskl. kælder og tagetage. Tagetageareal udgør 40 m², heraf 24 m² udnyttet tagetage. Det samlede boligareal udgør ifølge BBR således 94 m². Herudover er der registreret et kælderareal på 12 m².

Stuehusets stueplan indeholder en entré, stue, køkken, multirum og et badeværelse. Gulvene er belagt med gulvtæppe med undtagelse af køkkenet og badeværelset, hvor der er hhv. linoleum og klinker.

Køkkenet fremstår af ældre dato. Der er hvide bordplader og skabslåger af træ. Køkkenet indeholder komfur af mærket Candy og køleskab af ukendt mærke. Fra køkkenet er der adgang til det lille kælderlokale samt til en stor stue med brændeovn.

Ejendommens badeværelse i stueplan indeholder toilet, håndvask samt bruseniche. Herudover er der installeret vaskemaskine og tørretumbler af mærket Zanussi, der begge er af ældre dato.

Der er adgang til ejendommens førstesal fra multirummet i stueplan.

Stuehusets 1. sal indeholder repos, badeværelse, 3 værelser, stue og et større, disponibelt rum. Der er skråvægge og ovenlysvinduer. Gulvene på førstesalen er belagt med gulvtæpper og linoleum.

Stuehuset er sammenhængende med bygning nr. 2, som er registreret som værksted. Værkstedet har et bebygget areal på 160 m², som er registreret til erhverv. 84 m² af loftsetagen er udnyttet og registreret til boligareal, hvorfor ejendommen fremstår med et samlet boligareal på 178 m². Der er adgang til dette areal via førstesalen i bygning nr. 1.

Herudover er der registreret en staldbygning på 75 m², garage på 40 m² samt udhus på 23 m².

Ejendommen opvarmes med olie, og der er registreret en udendørs olietank over terræn på 1.200 l fra 2008.

Ejendommen fremstår generelt i mindre god stand og trænger til vedligeholdelse.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af de pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Der er den 07.06.2018 fra Norddjurs Kommune udstedt påbud til ejeren om sløjfning af brønd på ejendommen. Kopi af påbuddet vedhæftes som bilag. Kommunen har oplyst, at der vil blive fulgt op på påbuddet over for ny ejer, hvorfor auktionskøber må påregne, at dette skal efterleves.

Ifølge ejendomsdatarapporten er ejendommen beliggende i landzone inden for en skovbyggelinje og i et område med drikkevandsinteresser.

Der vedhæftes elinstallationsrapport og tilstandsrapport udarbejdet i 2020. Der tages forbehold for ændringer siden.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9489.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2021 kr. 147.700, heraf grundværdi kr. 560.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Knud Erik Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Jørgen Hauschildt
Bech-Bruun
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Auktionsbekendtgører

Bech-Bruun

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-01-26 kl. 10:00
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Bech-Bruun

Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9489

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 19.01.2022 kl. 14.30. Tilmelding er nødvendig. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9489.

Retskreds

AS 54-299/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-01-14 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.