188i, Svendborg Bygrunde, pr. 13-01-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

188i, Svendborg Bygrunde

Adresse

Graaesvej 2C
5700 Svendborg

Villa i Svendborg.

Tinglyst areal 332 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamiliehus opført i 1905 med om-/tilbygning i 1975 med ydervægge af mursten og tagdækning af bølgeplader. Ejendommen ligger på en skrånende grund med indgang fra gadeplan til entré i stueplan.

Ifølge BBR har ejendommen et bebygget areal i grundplan på 71 m², et samlet bygningsareal (ekskl. kælder og stueetage) på 142 m², heraf kælderareal på 35 m² og udnyttet tagetage på 53 m². Det samlede boligareal er på 195 m². Der er afvigelser mellem de faktiske forhold og BBR, idet ejendommen ikke fremstår med det angivet antal m² beboelse.

Ejendommen opvarmes af fjernvarme.

Indretning:
Entréen har malede, lyse gulve med adgang til 1. sal og køkkenet. Køkkenet indeholder ældre elementer med malede fronter, spiseafdeling, samt hårde hvidevarer i form af keramiske kogeplader mrk. Schott, køle-/fryseskab af mrk. Gram, nyere ovn af mrk. Bauknecht samt nyere opvaskemaskine af mrk. Gorenje. Fra køkken er der adgang til toiletrum i lyse materialer med vaskemaskine og tørretumbler i mrk. Electrolux. Videre adgang til spisestue med udgang til altan, hvorfra der er udsigt mod havnen. I forlængelse af spisestue er åben forbindelse til en dagligstue med afhøvlede gulve.

På 1. salen er der fra mindre repos adgang til fordelingsrum med indbyggede skabe. Soveværelse og i forlængelse heraf, værelse. Yderligere et værelse med loft til kip og malede bjælker. Badeværelse med mørkebrune klinker og badekar. Lejer oplyser, at de væghængte skabe over toilet er indsat på lejers bekostning.

Ejendommen har gennemgående hvidmalede listelofter. Der er hvide vinduer af ældre dato, hvoraf vinduerne vendt mod nord fremstår med tydeligt råd.

Ud over det udlejede areal indeholder ejendommen en underetage/høj kælder. Denne del af ejendommen fremstår under ombygning, og er ikke beboelig. Besigtigelsen er alene foretaget fra indgangen, idet der i den resterende del henstår diverse effekter/elementer mv. Det skønnes, at der er 4 rum, intet badeværelse eller køkken. Det er uvist, hvorvidt der er klargjort til installation heraf. Ejendommens varmesystem reguleres fra denne del af ejendommen, hvorfor nuværende ejer har adgang hertil. Yderligere er der en kælder med adgang fra havesiden. Kælderen har lav loftshøjde, og indeholder 2 rum, toilet og håndvask.

Ejendommen fremstår i sin helhed i slidt og trænger til istandsættelse. Underetage/højkælder fremstår under ombygning, og er ikke beboelig.

Udearealer:
Udhus opført i pudset mur og tag af bølgeplader og anvendes p.t. til opmagasinering.

Have med græs samt flisebelægning langs med huset samt en terrasse.

Øvrige oplysninger:
Der udløses ikke moms ved auktionen.

Ejendommen er delvis udlejet, jf. vedhæftet lejekontrakt. Det udlejede beboelsesareal udgør 125 m². Det anslås, at det udlejede beboelsesareal fordeler sig på 71 m² stueetage og 53 m² 1. sal. Depositum og forudbetalt leje i alt kr. 30.400 afsættes i størstebeløbet.

Ifølge ejendomsdatarapporten er der fredede skovbyggelinjer.

For så vidt angår indefrosset grundskyld henviser rekvirenten til det i ejendomsdatarapporten oplyste herom. Beløbet er ikke fortrinsberettiget og dermed ikke medtaget i størstebeløbet.

Såfremt der ved tvangsauktion måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 29.12.2021. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9574.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2021 kr. 139.900, heraf grundværdi kr. 1.100.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ove Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Alm. Brand Forsikring A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-02-02 kl. 14:00
Retten i Svendborg
Retssal 5
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9574

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 26.01.2022 kl. 14.30. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9574.

Retskreds

AS 7-246/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-01-14 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.