4e, Gjern by, Gjern, pr. 14-01-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4e, Gjern by, Gjern

Adresse

Søndergade 12
8883 Gjern

Tinglyst areal 1.198 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1902 med 1994 som til-/ombygningsår. Ydervæggene er i rødbrune mursten, tagdækningen er fibercement, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 173 m², hvortil kommer 82 m² udnyttet tagetage, således at det samlede areal herefter udgør 255 m², hvoraf 175 m² er registreret som beboelse og 80 m² som erhvervsareal jf. BBR-meddelelsen.

Til ejendommen hører også en bygning på 172 m², der er opført i 1964. Denne er tidligere anvendt til bilværksted, og der er 4 manuelle hejseporte. Herudover indeholder ejendommen 2 carporte på hhv. 40 m² og 48 m².

Boligen indeholder i underetagen en udestue med klinkegulv og gulvvarme, 4 værelser, en stue, et køkken, et badeværelse og et bryggers. Køkkenet, der er med lyse træoverflader og træparketgulv, indeholder køleskab og opvasker, mens øvrige hvidevarer mangler. Værelserne er alle belagt med træparketgulv, og der er listelofter i alle rummene. Badeværelset er med klinkegulv.

Overetagen indeholder 3 værelser belagt med gulvtæppe, repos og et toilet. Det ene værelse giver desuden adgang til en overdækket terrasse.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyning sker via privat vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ifølge ejendomsrapporten er der indefrosset grundskyld med kr. 3.937,28, som den nuværende ejer hæfter for tilbagebetalingen af ved salg af ejendommen, men sker der ikke tilbagebetaling, falder kravet tilbage på ejendommen, hvorfor auktionskøber kan risikere at skulle tilbagebetale beløbet til kommunen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 449.600, heraf grundværdi kr. 1.050.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jane Løve Schmidt og Anders Løwe Klostergård

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S
c/o Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-02-08 kl. 10:00
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab
c/o Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg

Rekvirering af salgsopstilling


www.itvang.dk, www.tvangsauktioner.dk og www.dahllaw.dk


Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 450.000, størstebeløb kr. 64.190. Fremvisning af ejendommen vil ske tirsdag den 01.02.2022 kl. 14.00 efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Marianne Dinesen på tlf.nr. 88919413 eller e-mail mdi@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 2-147/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-01-14 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.