12 a, Herslev by, Herslev, pr. 14-01-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12 a, Herslev by, Herslev

Adresse

Herslev Møllevej 5
7000 Fredericia

12e, Herslev by, Herslev

Adresse

Herslev Møllevej 5
7000 Fredericia

Tinglyst areal for matr. nr. 12 a: 30.134 m², heraf vej 0 m².
Tinglyst areal for matr. nr. 12 e: 3.051 m², heraf vej 0 m².

Beskrivelse af Herslev Møllevej 5, 7000 Fredericia, i henhold til egen ikke-sagkyndig besigtigelse den 20.12.2021 samt BBR-meddelelse.

Tinglyst samlet areal 33.185 m², heraf vej 0 m².

Ejendommens bygninger forefindes på matr. nr. 12 a.

Bygning 1.
Stuehuset, som anvendes til beboelse, er iht. BBR opført i 1842 og har et bebygget areal på 170 m², som er registreret til beboelse. Bygningen fremtræder som oprindelig med stråtag og med synligt bindingsværk mod nord til baghaven og på gavlen mod vest, hvor der er indgang til bryggers. I gavlen mod vest er der flere synlige mursten uden puds, og muren er skredet sammen, således at der er hul i murværket direkte ind i bryggerset.

Bryggerset fremstår som oprindeligt med rå betongulve og rå trælofter. Der er i bryggerset adgang til teknikrum, ligeledes med rå betongulve, dog er der rør i et stort hul ned i gulvet.

Fra bryggerset er der adgang til tagetagen, der ikke er udnyttet og kun besigtiget fra trappen. Tagetagen er ikke isoleret og anvendes til opbevaring.

Fra hoveddøren mod gårdspladsen er der adgang til rummelig entre med klinkegulv og oprindelige trælofter med synlige bjælker.

Herfra er der adgang til bryggerset mod vest, og mod nord er der adgang til stort badeværelse med klinker, toilet, brus, håndvask og fritstående badekar.

Mod vest er der fra entreen adgang til resten af huset.

De oprindelige lofter ses bevaret i hele huset.

Ved indgang fra entreen er der åbnet kig helt til endevæggen i gavlen mod øst, gennem 2 stuer, med vinduer mod gårdspladsen og en mellemgang med loftsbue. Gulvet i mellemgangen giver meget efter.

Efter mellemgangen er der et stort rum på tværs af hele bygningen med kamin (anvendes ikke, og skorsten er ifølge ejer revnet og ikke godkendt) og lysindfald fra vinduer i begge sider af bygningen.

I stuen forefindes brændeovn, som ikke er tilsluttet.

Alle rummene fremstår med oprindelige trægulve og malede trælofter.

Fra den første stue er der mod nord først adgang til værelse med vindue mod haven, ligeledes med trægulve og med adgang til badeværelset omtalt ovenfor.

Dernæst er der adgang til ældre køkken med vindue mod haven og malede linoleumsgulve, hvor maling var krakeleret flere steder. I køkkenet forefindes keramiske kogeplader af mærket Electrolux, ovn af mærket Voss og ældre køle-/fryseskab af mærket Atlas. Under besigtigelsen var strøm ikke tilsluttet, og der forefandtes endvidere et mobilt gasblus i køkkenet.

Fra køkkenet er der adgang til værelse med vindue mod haven og linoleumsgulve, hvorfra der er adgang til den store stue på tværs af bygning langs gavlen mod øst.

Bygning 3.
Bygning 3 iht. BBR er opført i 1911 og har iht. BBR et bebygget areal på 270 m², som er registreret som erhverv (staldbygning til svinehold). Bygningen fremtræder som oprindelig staldbygning med staldindretning hertil i halvdelen mod nord og som et stort rum i halvdel mod syd, hvor der også er adgang via port.

Der er fyrrum i bygningen, men fyr er ikke tilsluttet.

Der er loft over det meste af bygningen, og bygningen anvendes til opbevaring.

Bygning 4.
Bygning 4 iht. BBR er opført i 1911 og har iht. BBR et bebygget areal på 175 m², som er registreret som erhverv (staldbygning til svinehold). Bygning er delvist styrtet sammen og i ringe stand. Bygning bruges p.t. som hønsehus.

Bygning 5.
Bygning 5 iht. BBR er opført i 2013 og har iht. BBR et bebygget areal på 406 m², som er registreret som erhverv (maskinhus, garage m.v.). Bygningen er med tag, men i øvrigt helt åben og uden sidebeklædning. Der er monteret solceller på taget, som ifølge ejer virker, men ikke var i drift under besigtigelsen.

Beskrivelsen er baseret på besigtigelse af en ikke-byggesagkyndig, samt oplysningerne er baseret på udskrift af BBR-registeret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 304.500, heraf grundværdi kr. 1.400.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Charlotte Amalie Kolsby

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Fredericia Kommune
v/advokat Joe Domino, Kaiser Domino Advokatfirma
Vendergade 74
7000 Fredericia

Auktionsbekendtgører

Advokat Joe Domino

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-02-04 kl. 09:20
Retten i Kolding
Retssal 11
Kolding Åpark 11
6000 Kolding

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatsekretær Helle Sander Larsen
Advokat Joe Domino, Kaiser Domino Advokatfirma
Vendersgade 74
7000 Fredericia

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Kolding

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatsekretær Helle Sander Larsen
Advokat Joe Domino, Kaiser Domino Advokatfirma
Vendersgade 74
7000 Fredericia

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 293/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-01-14 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.