1du, Aalestrup by, Aalestrup, pr. 07-01-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1du, Aalestrup by, Aalestrup

Adresse

Agertoften 9
9620 Aalestrup

Tinglyst areal 943 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende centralt i Aalestrup med kort afstand til midtbyen med indkøb, skole, hal m.m. Huset er opført med ydervægge af gule mursten, og taget er belagt med skifereternit. Huset er forsynet med termoruder, dels i trærammer og dels i PVC-rammer. Der er opsat trælofter.

Huset indeholder: Bryggers med nedgang til mindre kælder. Køkken med elementer fra Unoform i lyst træ og med laminatbordplade. Badeværelse med lyse klinker, gulvvarme og bruseniche. Fordelingsgang. Stue med adgang til udestue. 4 værelser.

Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: komfur med keramisk plade, emhætte, opvaskemaskine samt køleskab. Det vides ikke, om nogen af disse hårde hvidevarer tilhører lejer.

Der kunne flere steder konstateres råd i træværket ved stern. Nogle af termovinduerne synes punkterede. Dør til bryggers er defekt og skal udskiftes. Varmtvandsbeholder og varmepumpe er efter det oplyste gået i stykker, og der stod ved besigtigelsen vand på gulvet i kælder, som formentlig tilskrives disse forhold.

Lejer har den 21.12.2021 oplyst, den defekte varmtvandsbeholder og varmepumpe er udskiftet, og der er opsat en ny gennemstrømsvarmer.

Udestuen er i dårlig stand. Udestuen fremgår ikke af BBR, og det vides ikke, om denne er opført med eventuelt nødvendige myndighedsgodkendelser.

Huset trænger generelt indvendigt og udvendigt til almindelig istandsættelse.

På ejendommen er endvidere opført garage/værksted, som i henhold til BBR har et areal på 30 m² samt en garage/værksted, som i henhold til BBR har et areal på 78 m². Endvidere er der opført en carport. Carporten fremgår ikke af BBR, og det vides ikke, om denne er opført med eventuelt nødvendige myndighedsgodkendelser.

Udenomsarealerne er udlagt som pæn have samt god, flisebelagt indkørsel til carport.

Ejendommen er udlejet. I henhold til udleveret kopi af lejekontrakt udgør den månedlige leje kr. 4.500. Lejer betaler selv for forbrug af varme, el og vand. Der er ifølge lejekontrakten ikke betalt depositum eller forudbetalt leje.

Lejer er i henhold til lejekontrakten tillagt en forkøbsret. Det vides ikke p.t., om lejer ønsker sig at benytte sig af forkøbsretten. Forkøbsretten er ikke tinglyst på ejendommen, og rekvirenten vil foreslå, at ejendommen opråbes alternativt, således at den først opråbes med en forpligtelse til at respektere forkøbsretten, og derefter opråbes uden respekt af forkøbsretten.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Ejendommen ligger inden for skovbyggelinjer, men med noteringen ”ophævet”. Ejendommen ligger dels ud til offentlig vej, men også ud til mindre vej, som formentlig er privat fællesvej, hvortil må forventes omkostninger til deltagelse i vedligeholdelse.

Kommunen har udstedt påbud om, at ejendommen skal tilsluttet separat kloakering senest den 01.02.2021. Køber må påregne, at kommunen vil fastholde dette påbud efter, at ejendommen er overtaget på auktion.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1965. Til-/ombygningsår: 1988. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Antal værelser: 6. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal 138 m². Samlet bygningsareal (ekskl. kælder & tagetage) 138 m². Samlet kælderareal 10 m². Samlet boligareal 138 m². Antal værelser: 6.
Antal toiletter: 1. Antal badeværelser: 1. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb.
Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg).

Bygningsnr.: 2
Bygningens anvendelse: Garage (med plads til et eller to køretøjer). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: Ukendt. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal: 30 m².

Bygningsnr.: 3
Bygningens anvendelse: Garage (med plads til et eller to køretøjer). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1989. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Metal. Bebygget areal: 78 m².

Oplysninger om grunde
Vand & afløb: Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Fælleskloakeret: tag- og overfladevand. Påbud om forbedret rensning: Skal tilsluttes separatkloakering. Frist for forbedret rensning: 01.02.2021. Bemærkninger for grund: Der er meddelt påbud om korrektion af kloakfejltilslutning - frist 01.02.2021.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 185.400, heraf grundværdi kr. 880.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jens Jørgen Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer

Pilsestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-02-01 kl. 09:00
Retten i Aalborg
Retssal 1
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Heidi Højbjerg - e-mail: hho@njordlaw.com med oplysning om j.nr. 510742-226993/hho
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 16-335/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-01-14 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.