58f, Nr. Kongerslev by, Nr. Kongerslev, pr. 18-01-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

58f, Nr. Kongerslev by, Nr. Kongerslev

Adresse

Regelvej 6
9293 Kongerslev

6g, Nr. Kongerslev by, Nr. Kongerslev

Adresse

Regelvej 6
9293 Kongerslev

Ejendommen er beliggende på adressen Regelvej 6, 9293 Kongerslev, i landlige omgivelser. Der er – ifølge BBR – 219 m² boligareal, og 24 m² carport. Ifølge ejendommens tingbogsattest består ejendommen af to forskellige matrikelnumre:

matr. nr. 6 g, som har et areal på 725 m², heraf 94 m² vej.
matr. nr. 58 f, som har et areal på 2.107 m², heraf 0 m² vej.

Ejendommen er et toplanshus med tag af tagsten.

Ejendommen indeholder: Entré, fordelingsgang, et badeværelse, køkken, stue, udestue, to værelser i stueplan og to værelser på 1. sal.

Ejendommens første rum er entréen, hvor der er korkgulv og træloft. Efter entréen kommer fordelingsgangen.

Til højre er der mulighed for at gå ned i en rummelig stue, hvor der tillige findes en brændeovn. I stuen er der trægulv og træloft. I forlængelse af stuen kommer køkkenet, som indeholder en opvaskemaskine af mærket Hoover, et lille køleskab af mærket Atlas og et komfur af mærket Gorenje. Gulvet i køkkenet består af fliser/klinker.

Bag døren ligeud for entréen er ejendommens udestue/opbevaringsrum, hvor der er trægulv og træloft og med vinduer ud mod haven. I dette rum er der herudover et køle-/fryseskab af mærket Major, et køle-/fryseskab af mærket Siemens og en fryser af mærket Haka.

Bag første dør til venstre for entréen er badeværelset. Der er fliser/klinker i badeværelset og træloft. Derudover er der indbygget skabsplads og en bruseniche. Der findes desuden en vaskemaskine af mærket Zanussi og en tørretumbler af mærket Blomberg.

Bag anden dør til venstre for entreen findes ejendommens første værelse, der fungerer som soveværelse. I værelset er der korkgulv og loft af gipsplader.

Bag den sidste dør i stueetagen er det sidste værelse i stueetagen. I dette værelse er der også korkgulv, mens loftet er af træ. I værelset findes også en fryser af mærket Beko.

På vej hen til trappen op til 1. sal findes der på højre hånd en række indbyggede skabe.

Trappen op til 1. sal er af træ, og trappen fører op til de to værelser, der er på 1. sal. Begge værelser har en god størrelse og er med trægulv, træloft og skråvægge. På grund af store vinduer i enden af hvert værelse er der et godt lysindfald.

Ejendommen opvarmes via el og brændeovn.

Udenfor er der græs rundt om størstedelen af ejendommen, dog med enkelte fliser ud for udestuen. Ud over græsset rundt om ejendommen er der en stor have, der grænser op til vejen. I haven er placeret en bygning, som anvendes til opbevaring af brænde og til værksted. I forlængelse af denne bygning er garagen med plads til en enkelt bil. Der er herudover – midt i haven – et træskur, som anvendes til opbevaring.

I forhold til BBR-meddelelsen bemærkes det, at ikke alle bygninger er korrekt registreret. Der tages derfor forbehold for, at der kan være uoverensstemmelser mellem BBR-meddelelsen og de faktiske forhold.

Ejendommen er besigtiget den 15.11.2021 uden faglig assistance, og der tages forbehold for tekniske installationer og ejendommens stand generelt.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 54.800, heraf grundværdi kr. 790.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Henrik Baumann Christensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Norden Advokatfirma
Kirkegade 1
9600 Aars

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-02-08 kl. 09:00
Retten i Aalborg
Retssal 1
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Norden Advokatfirma

Kirkegade 1
9600 Aars

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Norden Advokatfirma

Kirkegade 1
9600 Aars

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på 1. auktion kr. 210.000.

Salgsopstilling er endvidere tilgængelig på www.itvang.dk.

Retskreds

AS 16-297/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-01-19 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.