118, Fole Ejerlav, Fole, pr. 18-01-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

118, Fole Ejerlav, Fole

Adresse

Folevej 48
6510 Gram

Ejendommen matr. nr. 118 Fole Ejerlav, Fole, beliggende Folevej 48, 6510 Gram, med et samlet tinglyst areal på 463 m², heraf vej 0 m², er ifølge tingbogen et fritliggende enfamilieshus, med en ejendomsværdi pr. 01.10.2020 på kr. 320.000, heraf grundværdi kr. 54.000, jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen har privat vandforsyningsanlæg, og afløbsforhold: separatkloakeret: spildevand og tag- og overfladevand, jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen kan i øvrigt beskrives som følger:

Ejendom til helårsbolig opført i 1908, bebygget areal 91 m², udnyttet tagetageareal 74 m² og samlet boligareal på 165 m².

Ejendommen består af lys entré, herfra adgang til 2 værelser begge med lyse gulve. Herudover et badeværelse med hvide fliser, indbyggede badeværelsesskabe med hvid laminat og brusefacilitet med direkte adgang – og derfor åben forbindelse med entreen – er huset køkken/alrum. Der er elementkøkken med hvidt inventar og med klinker på væggen og lysere gulv. I tilknytning til køkkenet er viktualierum, hvor der er plads til såvel vaskemaskine som tørretumbler. Via en trætrappe er der adgang til 1. salen, der består af 1 stort rum og med direkte adgang her fra til de sidste 2 værelser.

Herudover er der et etableret værksted, yderligere et mindre badeværelse, fyrrum med installeret gasfyr og et hobbyrum. Der er udvendig adgang til værkstedet, ligesom man kan tilgå værkstedet fra køkkenet.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, navnlig BBR-meddelelsen, og som nævnt ovenfor kan eller vil hverken rekvirent eller fogedret indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 54.000, heraf grundværdi kr. 320.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Pia Kirstine Nielsen og Bo Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-02-10 kl. 09:00
Retten i Sønderborg
Retssal 6
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil blive offentliggjort, når der er tilmeldinger til fremvisning, hvilken tilmelding skal sendes pr. e-mail til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk. Hvis der ingen tilmeldte er, vil der ikke være en fremvisning.

Retskreds

AS 6-291/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-01-19 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.