8d, Veflinge by, Veflinge, pr. 10-05-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8d, Veflinge by, Veflinge

Adresse

Bystævnet 2
5474 Veflinge

Beskrivelse af ejendommen.

Baseret på tilgængelige offentlige oplysninger: Ejendommen er påbegyndt opført i april 2013.

Af BBR-meddelelsen fremgår, at der er et jordvarmeanlæg, men om dette er ejendommens primære varmekilde vides ikke på nuværende tidspunkt.

BBR-meddelelsen er ufærdig, idet ejendommen sandsynligvis aldrig er blevet færdigmeldt ved kommunen.

Faktisk beskrivelse af ejendommen:

Udenfor.
Ejendommen ligger på en hjørnegrund, hvor der er ubebygget på den ene side og bolig på den anden side. Ejendommen har en stor indkørsel med fliser på højre side af huset og en terrasse afskærmet af halvmure og en del af ejendommen på venstre side af huset.

Indenfor.
Fra hoveddøren kommer man ind i en gang, hvor der er indbyggede skabe med skydelåger, klinker på gulvet, malede murstensvægge og Troldtekt loft.

Forsætter man gennem døren kommer man ind i et bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Her er gulvet belagt med klinker, loftet er Troldtekt, og væggene er malede mursten. Fra bryggers er der udgang til terrassen udenfor.

Til højre fra bryggerset er der udgang til indendørs garage/værksted. Her er væggene malede mursten, gulvet er epoxy, og loftet er Troldtekt. Der er en loftlem op til et loft, hvor der er mulighed for lidt opbevaring.

Til venstre for bryggerset træder man ind i et stort køkken/alrum, hvor gulvet er klinker, loftet er Troldtekt, og væggene er malede mursten. Til højre i rummet er et forholdsvist nyt køkken. Alle hårde hvidevarer samt emhætte og kogeplade tilhører lejer.

Til venstre er der plads til spisebord, og herfra kan man træde ud på terrassen bag huset. Forsætter man ind i rummet, er der en afdeling, som lige nu er anvendt til tv-stue.

I stuedelen af køkken/alrummet er der tre døre. Første dør tættest på køkkenet leder ind til en fordelingsgang, hvor der er to værelser og et badeværelse. Det første værelse ligger til højre i fordelingsgangen og det andet værelse til venstre. Værelset til venstre er ca. dobbelt så stort som det til højre, og her er der - på samme måde som i garagen - adgang til loftet. Begge værelser har Troldtekt lofter, malede murstensvægge og klikgulv. Mellem værelserne ligger et badeværelse med klinker på gulvet, malede murstensvægge og gipsloft. Der er bruser, toilet og badeværelsesmøbel med vask.

Bag den anden dør fra køkken/alrummet ligger et værelse/kontor. Her er Troldtekt loft, malede murstensvægge og klikgulv.

Bag den sidste dør fra køkken/alrummet ligger husets soveværelse med udgang til terrassen. Her er klikgulv, malede murstensvægge og Troldtekt loft. Fra soveværelset er der adgang til et walk-in-closet med indbyggede skabe, klikgulv og Troldtekt loft. Går man gennem walk-in-closet, træder man ud på et stort badeværelse, hvor der er bruser, toilet og badeværelsesmøbel med vask. Loftet er lavet i gips, der er klinker på gulvet.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 275.200, heraf grundværdi kr. 2.150.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rene Thyge Sørensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Szocska A/S v/advokat Charlotte Szocska
Strandvejen 8
6000 Kolding

Auktionsbekendtgører

Advokat Charlotte Szocska

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-05-24 kl. 09:30
Retten i Odense

Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Det vil være muligt at besigtige ejendommen mandag den 16.05.2022 kl. 18.00. Tilmelding skal ske til sagsbehandler Amanda Boesen, Szocska A/S pr. telefon 76320019 eller mail ab@szocska.dk.

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion kr. 1.610.000.

Retskreds

AS 50/2022
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-05-12 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.