2pr, Strand Esbønderup by, Græsted, pr. 10-05-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2pr, Strand Esbønderup by, Græsted

Adresse

Birkedalen 22
3250 Gilleleje

Tinglyst areal 1.439 m², heraf vej 0 m².

Sommerhus.

Oplysninger ifølge BBR: Sommerhus opført i 1973, senest om- eller tilbygget i 2021. Bebyggelsesareal 141 m², hvoraf 141 m² er boligareal.

Ejendommen er opført i sortmalet træ, og ifølge BBR med tag af fibercement (asbest). Taget fremstod ved besigtigelsen dog som tagpap. Rekvirenten indestår ikke for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendommen indeholder entré med trægulv eller trælignende laminatgulv og gråmalede vægge og hvide gipslofter, med adgang til ejendommens spisestue og køkken/alrum, tillige med trægulv eller trælignende laminatgulv, hvidmalede vægge og hvidmalede gipslofter. Køkken/alrummet er udført med hvide køkkenelementer med hvide fronter af træ, ukendt mærke, hvid bordplade i sten-, marmor- eller granitmateriale, nedsænket håndvask i stål, induktionskogeplade, indbygget ovn af mrk. Siemens, emhætte af mrk. Siemens, indbygget opvaskemaskine, ukendt mærke, indbygget vinkøleskab af mrk. Smeg og hvide gipslofter med indbygget spot. I køkkenet er placeret luft-til-luft varmepumpe af mrk. Panasonic.

Direkte adgang til stue, også med hvidmalede vægge og gipslofter med indbyggede spots. Fra køkken/alrum, spisestue og stue er der adgang til træterrasse og have. Fra køkken/alrum er der videre adgang til lille fordelingsgang, med adgang til to værelser og husets badeværelse. Begge værelser har beigemalede vægge og hvide gipslofter med spots samt trægulv eller trælignende laminatgulv.

Badeværelset er udført med klinker på gulv og i bruseniche samt hvidmalede vægge og gipslofter med spots. Badeværelseselement i hvidt træ, med fritstående håndvask placeret på bordplade af sten-, marmor- eller granitmateriale. På besigtigelsestidspunktet var håndvasken ikke tilsluttet afløb. Badeværelset har væghængt toilet med skjult cisterne, samt vaskemaskine og tørretumbler af mrk. AEG.

Fra køkken/alrum er der direkte adgang til værelse med gråmalede vægge, hvide gipslofter med spot og trægulv eller trælignende laminatgulv med direkte udgang til træterrasse. Tilsvarende direkte adgang til værelse med gråmalede vægge, hvide gipslofter og trægulv eller trælignende laminatgulv, dette værelse også med direkte udgang til træterrasse.

Ejendommen opvarmes med luft-til-luft varmepumpe/elvarme.

Ejendommen fremstår nyrenoveret og i sin helhed velholdt.

Til ejendommen hører en større træterrasse i to niveauer samt græsplæne. Foran hoveddør er der etableret terrasseområde med chaussesten.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 20.01.2022. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 445.800, heraf grundværdi kr. 1.150.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Søren Christian Michaelsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Rantzausminde Invest A/S (binavn til Nordvig Invest A/S)
v/Focus Advokater P/S
Cortex Park Vest 3
5230 Odense M

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-06-13 kl. 13:30
Retten i Helsingør
Retssal D
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Cortex Park Vest 3
5230 Odense M

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Helsingør

Rekvirering af salgsopstilling


Focus Advokater P/S

Cortex Park Vest 3
5230 Odense M

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion: kr. 3.500.000.

Retskreds

AS 5-217/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-05-12 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.