4ap, Nr. Kollemorten, Ø. Nykirke, pr. 11-05-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4ap, Nr. Kollemorten, Ø. Nykirke

Adresse

Gl. Møllevej 2
7323 Give

Villa ved Kollemorten.

Beskrivelse af ejendommen matr. nr. 4 ap, Nr. Kollemorten, Ø. Nykirke, beliggende Gl. Møllevej 2, 7323 Give.

Grundarealet er ifølge tingbogen 515 m², heraf 0 m² vej.

Ejendommen ligger ved Kollemorten, ca. 10 km øst for Give og tæt på landsbyerne Vonge og Knude. Desuden er der blot en lille halv times kørsel til både Billund og Vejle.

På ejendommen er opført et fritliggende enfamilieshus i 1947, som er til- og ombygget i 1979. Huset har ydermure af mursten og tag af fibercement, herunder asbest, jf. BBR. Det bebyggede areal er på 87 m², og boligarealet er på 120 m² fordelt på halvandet plan, hvoraf 33 m² er udnyttet tagetage, jf. BBR.

Huset er iflg. BBR indrettet med 4 værelser, 1 toilet, 1 badeværelse samt køkken.

Til huset hører endvidere en muret garage på 22 m², opførelsesår ukendt jf. BBR.

Iflg. BBR forefindes der på ejendommen 2 olietanke over terræn, udendørs - den ene med ukendt etableringsår og den anden fra 2008. Begge tanke skulle iflg. BBR være i drift, men ved rekvirentens besigtigelse kunne kun den ene tank lokaliseres på ejendommen bagved garagen. Derimod er et nyere gasfyr installeret i husets bryggers. Auktionskøber opfordres til at undersøge forholdet nærmere.

Huset er af ældre dato men ser umiddelbart ud til at være i fornuftig stand udvendigt. Dog ses nedbrud på træværk (vinduer og døre) flere steder. Taget ser også ud til at være i god stand, om end det kunne trænge til en afrensning.

Indvendigt er huset i stueplan indrettet med bryggers af ældre dato, to værelser - det ene med walk-in-closet og udgang til haven - fordelingsgang med indbygningsskabe og trappeforløb til 1. sal, moderniseret badeværelse med separat brus samt mindre køkken med nyere opvaskemaskine af mærket Bauknecht.

1. salen er indrettet med mindre fordelingsgang, mindre værelse samt 2 større værelser med opbevaringsplads i skunken. Loftshøjden på 1. sal skønnes at være omkring 2 meter.

Huset bærer præg af, at ejer har iværksat div. istandsættelsesarbejder, som ikke er færdiggjort.

Udvendigt er der foran huset anlagt en indkørsel med ral samt garage med elektrisk port, som dog ser ud til at være i stykker. Haven er anlagt med græs og en flisebelagt terrasse samt tørreplads og vandpumpe. Gamle læhegn, div. affald og en campingvogn er at finde i haven, så auktionskøber må påregne oprydning.

Haven er forbundet med naboejendommens have, så begge havestykker fremstår som én samlet ejendom.

Ejendommen anvendes til beboelse, er beliggende i landzone og ud til offentlig vej.

Som afløbsforhold er der registreret fælleskloakeret spildevand samt tag- og overfladevand jf. ejendomsdatarapport. Det er tillige anført, at vandforsyningen for ejendommen er privat vandforsyningsanlæg.

Lokalplaner og kommuneplaner i henhold til ejendomsdatarapport kan læses på Vejle Kommunes hjemmeside.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Endvidere gøres der opmærksom på, at besigtigelsen af ejendommen foretaget af rekvirenten ikke har karakter af byggeteknisk gennemgang og er foretaget uden en byggesagkyndig.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9687.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 93.700, heraf grundværdi kr. 510.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Hicham El Hallami

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Vejle Kommune v/advokat Henrik Thørring Elkjær
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Auktionsbekendtgører

Poul Schmith/Kammeradvokaten

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-06-03 kl. 13:40
Retten i Kolding
Retssal 11
Kolding Åpark 11
6000 Kolding

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Poul Schmith/Kammeradvokaten

Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9687

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 200.000. Der gøres opmærksom på, at ejendommen på 1. auktion endvidere blev opråbt sammen med Gl. Møllevej 4, 7323 Give. Højeste samlede bud var kr. 300.000. Ejendommene vil endvidere blive opråbt både særskilt og samlet på 2. auktion. Der blev indgået hammerslag.

Retskreds

AS 412/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-05-12 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.