7x, Klovborg by, Klovborg, pr. 12-05-2022

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7x, Klovborg by, Klovborg

Adresse

Storegade 63
8765 Klovborg

Rækkehus/½-dobbelthus centralt i Klovborg.

Tinglyst areal 439 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et række-/dobbelthus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1927. Ydervæggene er i røde mursten, og tagdækningen er fibercement.

Bebygget areal udgør 60 m², hvortil kommer 48 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 108 m², jf. BBR-meddelelsen.

Til ejendommen hører også et udhus med et registreret areal på 18 m², og en carport med et registreret areal på 37 m².

Boligen trænger til en istandsættelse indvendigt og udvendigt - f.eks. er visse af loftlamellerne i stuen rådne/ramt af vandskade (og det samme gør sig gældende for gulvet på 1. etage), gulvet i øvrigt har plamager/fremstår slidt, hvilket også gør sig gældende for vinduerne, der er af ældre dato.

Boligen indeholder i stueplan entré, badeværelse med brus, køkken, teknikrum (som muligvis kan anvendes til viktualierum) og stue med udgang til terrasse og have. Fra entréen gives via smal og stejl trappe adgang til 1. etage, der indeholder fordelingsrum og to værelser.

Køkkenet fremstår lyst og er i delvis åben forbindelse til spiseafdelingen og stue. Køkkenet er indrettet med kogeø og ovn af mrk. Gorenje, opvaskemaskine af mrk. Zanussi og køleskab af mrk. Electrolux. Alle hårde hvidevarer er af ældre dato.

Til boligen hører en rimelig stor have og en carport med et registreret areal på 37 m² beliggende i baghaven med indkørsel fra Fredensgade. I carporten er der plads til to biler.

Ejendommen opvarmes ifølge BBR-meddelelsen via centralvarme med naturgas. Vandforsyning sker fra privat vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er separatkloakeret for spildevand og tag- og overfladevand.

Ifølge ejendomsrapporten er der indefrosset grundskyld med kr. 1.350,24, som den nuværende ejer hæfter for tilbagebetalingen af ved salg af ejendommen, men sker der ikke tilbagebetaling, falder kravet tilbage på ejendommen, hvorfor auktionskøber kan risikere at skulle tilbagebetale beløbet til kommunen.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen og offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9969.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 118.300, heraf grundværdi kr. 560.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ellen Marie Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Kjeld Skov
Dahl Herning Advokataktieselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Dahl Herning Advokataktieselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2022-06-03 kl. 11:30
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Herning Advokataktieselskab

Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/9969

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 1. Fremvisning af ejendommen vil ske efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Helle Kristiansen på tlf. nr. 88919241, eller e-mail hhk@dahllaw.dk senest den 23.05.2022 kl. 12.00. Efter tilmelding vil der blive aftalt et fremvisningstidspunkt. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 24/2022
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2022-05-12 af bdq a/s.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.