Analyser, lovgivning og undersøgelser

Forstørrelsesglas

BiQ leverer datamateriale og konsulentassistance i forbindelse med analyser af det danske erhvervsliv. Skal I identificere ultimative ejere eller kontrollerende parter bag et selskab eller andre problemstillinger relateret til Hvidvaskningsloven, så kan vi hjælpe i forbindelse med processen. På vores Blog har vi behandlet flere emner bl.a. politisk-udsat-person.

Andre eksempler på analyser er gennemgangen af den danske revisionsbranche, hvor BiQ analyserede 43.707 skift af revisor blandt danske virksomheder (A/S, ApS og K/S) og 59.412 nystiftede selskabers valg af revisor i perioden fra 1. juli 2003 til 18. juli 2006. Analysen kan læses på revisorer-i-bølgegang, og blev blandt andet bragt i Berlingske Tidende, men datamaterialet er også leveret til fortsatte analyser i flere revisionshuse.

Et andet eksempel er programmet "Magten i dansk erhvervsliv" torsdag d. 17/3-2005 hvor Pengemagasinet på DR brugte BiQ's database som udgangspunkt for deres analyser og illustrationer.

Vil du vide hvordan vi bar os ad eller har du ideer til andre analyser du gerne vil have udført, så kontakt os på tlf. 70255065 eller send en email til info@biq.dk.