Stamdata om personer, firmaer og ejendomme

Se profilsiden for bdq a/s

BiQ er Danmarks største opslagsværk med informationer om mere end 950.000 personer og deres ledelsesposter i mere end 1.000.000 danske firmaer gennem de sidste 30 år, samt over 2 mio. ejendomme.

Firmaer

Alle personer og firmaer i BiQ har en lang række oplysninger registreret. På hvert firmas profilside er de hyppigst anvendte informationer let tilgængelige, som for eksempel CVR nummer, adresse, stiftere og selskabskapital m.fl. Disse oplysninger findes efterhånden i de fleste databaser, så hvad er så specielt ved BiQs? Vores oplysninger er historiske og vi har alle detaljerne med bl.a. hvordan et selskabs kapital er indbetalt; er den indbetalt via otte konverteringer af gæld til ansvarlig kapital og til hvilken kurs? Hvem er selskabets nuværende revisor og hvem var det i 1991? Har selskabet været under opløsning i Erhvervs & Selskabsstyrelsen eller har selskabets status altid været normal?

Personer

Oplysningerne om personer indeholder bl.a. navn, adresse, mulige titler og tilknytningsforhold til firmaer. Er det specielt? Ja i Danmark er vores data helt unikke: Der er præcise indtrædelsestidspunkter på alle tiltrædelser i direktioner og bestyrelser, der er oplysninger om personlige stiftelser eller likvidationer af selskaber og der er oplysninger om tilhørsforhold til en række organisationer, kommuner og eksempelvis VL-grupper. Personer i databasen identificeres unikt og historik på navne bevares også i systemet.

Ejendomme

BiQ henter ejendomsdata fra Den Offentlige Informations Server: OIS. Data indeholder oplysninger om samtlige danske ejendomme: hvem ejer dem, hvilken adresse ligger de på, i hvilken kommune, hvad er vurderingen og hvor meget er ejendommen solgt for? Oplysningerne gør det muligt at se lister over ejendomme ejet af et konkret selskab, og der kan søges på kombinationer af mange forskellige kriterier eksempelvis: ejendomme ejet af selskaber, ejendomme med en vurdering på mere end 5 millioner kroner, ejendomme i et geografisk område handlet siden 2007 m.m.

Advokatfirmaet Plesner

"BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma."
Tine Bojsen-Møller, bibliotekar