Netværk

Grafisk netværk

Kortlægning af personers netværk

Et godt netværk og gode referencer bliver stadigt mere værdifuldt. BiQ giver et helt unikt indblik i de netværk der præger det danske erhvervsliv. BiQ afslører hvem din konkurrent har som sine nærmeste kontakter og hvem dine kunder omgås i andre selskaber.

Skal du indlede samarbejde med et nyt selskab eller overvejer du at investere i et selskab? Se på direktørens og bestyrelsens netværk. Her vil du finde personer der samarbejder med den person du undersøger, og vil efterfølgende have mulighed for at kontakte dem og høre nærmere til deres erfaringer med vedkommende.

BiQ giver som de eneste mulighed for at få et grafisk overblik over en persons netværk - kortlagt i to niveauer. Dertil kommer muligheden for at se netværket i listeform.

Six Degrees

Kender du teorien om at alle mennesker i verden kender hinanden gennem maksimalt seks venners netværk? Six Degrees of Separation og Human Web er et par af de betegnelser som denne teori har fået, hvilket man kan læse om på Wikipedia.

I vores definition er der en 6 Degrees-forbindelse mellem to personer der er registreret i BiQ-databasen, samt har været tilknyttet samme virksomhed i samme tidsrsum eller har stiftet eller ejet virksomheden.

Se 6 Degrees illustreret her.

6 Degrees giver mulighed for at finde den korteste vej mellem to givne personer, og er et vigtigt supplement til den grafiske netværkskortlægning.

CR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

"Jeg vil specielt fremhæve netværksfunktionen som en klar fordel i forhold til øvrige udbydere af lignende produkter. Det er især godt i forhold til salg, og her hjælper det også, at historikken er bevaret."
Jimmi Christensen, adm. direktør