Meddelelser fra Statstidende

Statstidende

Overvågning og søgefunktionalitet

BiQ har som en af de få dataleverandører lavet en komplet integration mellem data fra Statstidende og data fra CVR. Dagligt modtager vi data fra Statstidende så det i BiQ er muligt at overvåge konkursdekreter, fordringsprøvelser mm. på selskaber. Aftalen er indgået for at give vores kunder et forspring ift. oplysninger om konkurser i CVR-registret, der ofte publiceres senere end i Statstidende. Vores kunder vil ligeledes opnå den fordel at kunne indhente informationer om personligt ejede selskaber og andre ikke regnskabspligtige selskaber, der ikke er en del af de data vi modtager fra CVR.

Statstidendemeddelelserne publiceres på den offentlige del af BiQ i et arkiv der går et år tilbage. Her vil det være muligt at få overblik over en given uges begivenheder i de danske skifteretter med information om hvilke advokater der udpeges som kuratorer, hvilke retsinstanser der afsiger dekreterne mm.

Søgefunktionaliteten tilknyttet informationerne fra Statstidende giver mulighed for at søge på kombinationer af nøgleord. F.eks. giver dekret 2010 bech bruun mulighed for at se hvor mange konkursdekreter et advokatfirma har stået for i en periode og dividende 2010 viser alle de boafslutninger der har givet udbetalinger til kreditorer i det pågældende år. Det er naturligvis også muligt at søge på cvr numre, firmanavne og kuratorer som i feltet til simpel søgning i øverste højre hjørne.